“ Kvifor vera stor når ein er lukkeleg som liten? “ 

 

image description

grafisk designer, merkevarebyggar, gründer og litt “potet”

Eg er “født og oppvaksen” i daglegvarebransjen, og har arbeidd halve livet med sal og marknadsføring. Seinare vart det ein del år med produksjon av bunadssylv – før eg tok steget vidare og utdanna meg som grafisk designer ved Norges Kreative Fagskule i Bergen (i dag Høyskolen Kristiania). gb-design starta opp ein strålande maidag i 2010.

 

Design er ein prosess frå idé, til gjennomføring og ferdigstilling. Eg brenn for å utvikla god, funksjonell og smakfull design som fungerer og gjev resultat. Det å finna det UNIKE ved nettopp deg, ditt produkt og ikkje minst di bedrift. Eitt av mine mål er at du som kunde skal vera stolt av resultatet, og at du kjenner eigarskap til det ferdige produktet som du skal nytta vidare i kvardagen. 

Eg har ei praktisk tilnærming til oppdraga og eg arbeider i tett samarbeid med deg som kunde. Resultatet vert då at me saman skapar gode løysingar som fungerer i praksis, skreddarsydd etter deg og dine behov.

 

Eg er ein ujålete, blid, omgjengeleg og engasjert designer – samstundes som eg er direkte, ærleg og profesjonell. Eg tek ikkje på meg oppdrag eller prosjekt der eg trur du er betre tent med ei anna løysing enn kva eg kan tilby.

 

Vel du gb-design for dine tenester så kan eg garantera godt humør og ein god dose latter!

Kva seier kundane?

“ Askøy Husflidslag ville dokumentere kipebindingsteknikken og tok kontakt med fotograf og skribent. Vi holdt kurs i teknikken, der Jon Haugland var læremester – og bilder ble tatt. Skribenten, som nå er forfatter Knut Andreas Skogstad, leverte oss et fantastisk utkast. Der var det i tillegg til selve dokumentasjonen av kipebinding historier om kipens bruk, hvordan redskapet fortsatt blir brukt ved Havråtunet på Osterøy og mye, mye mer.

Vi tok så kontakt med gb-design ved Giske Berland for å få laget et hefte. Giske så straks at dette materialet var altfor godt og stort for et hefte, og foreslo for oss at det burde bli en bok.

Bokkomiteen i husflidslaget hadde et møte med Jon Haugland, Knut A.Skogstad og Giske Berland – og et godt samarbeid ble opprettet. De tre har arbeidet jevnt og trutt, hatt samtaler, tatt flere bilder og ikke gitt seg før de har vært fornøyde. Da det ble spørsmål om boken kunne bli klar til lansering på bokdagene ved Askøy Folkebibliotek, en måned før planlagt ferdigstilling – ja så be ikke dette noe problem, Giske og Knut bare intiviserte arbeidet.

Vi i Askøy Husflidslag er svært fornøyde med både innhold og design på den ferdige boken som ble lansert 18.oktober 2016.

Samarbeidet mellom oss opplevde vi som veldig godt, det var en lett tone og godt humør. Som vi sa etter første møte: “vi fant tonen med en gang”. I tillegg til at Giske har designet boken, så er det hun som har hatt all kontakt med trykkeriet A7print AS i Bergen rundt ferdigstilling og trykking av boken.

Som før nevnt er vi svært fornøyde med arbeidet Giske har gjort – og vi vil anbefale alle som har bruk for en grafisk designer til å bruke henne. Da får dere et godt og raskt levert produkt, og som hun selv sier, “godt humør og en god latter på kjøpet”. Lykke til. “

Askøy Husflidslag ved leder Gunn Olsen

 

” Askøy Seilforening er en medlemsorganisasjon med et stort behov for kommunikasjon mot våre ca 450 medlemmer. I tillegg har vi behov for eksponering mot andre seilforeninger i regionen – og ikke minst har vi behov for en arena hvor våre støttespillere kan være synlig. Internkommunikasjon er avhengig av en enkel og moderne løsning der vi kan nå alle våre medlemmer raskt og effektivt. Ekstern-kommunikasjon er viktig for å nå andre seilere i området, bl.a. med regattainvitasjoner og informasjonskvelder. På samme måte er det viktig at vi eksponerer våre støttespillere på en synlig og profesjonell måte.

Ved å engasjere gb-design fikk vi en aktør som har god kjennskap til seilmiljøet, samtidig som hun har en utmerket kjennskap til hvordan fremstå som en profesjonell klubb. Arbeidet med utforming av ny hjemmeside på en ny plattform, samt å bygge en kommunikasjons-plattform som inkluderte bruk av sosiale medier pågikk et par måneder – og i februar 2016 ble vår nye flotte hjemmeside lansert!

Tilbakemeldingene internt og eksternt har vært udelt positive, og fra medlemmene ble det raskt uttrykt stolthet over vår nye hjemmeside og plattform. Hele organisasjonen fikk et løft. Vi har nå en lekker og hensiktsmessig hjemmeside: www.askoy-seilforening.no som helt klart ivaretar alle våre behov – en medlemsportal og et utstillingsvindu!

Vi takker gb-design for vel utført oppdrag, og vi gir gb-design de beste skussmål for lignende oppdrag.

Styret i Askøy Seilforening, ved leder Alice Syslak

 

" Jeg har brukt Giske til å redesigne min gamle logo - og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Giske har også designet mine kule rosa og runde visittkort, som jeg også er veldig fornøyd med! Får ekstra oppmerksomhet når jeg leverer fra meg mine visittkort siden det er litt annerledes. Jeg jobber i en bransje hvor man må skille seg ut - og visittkortet er dermed med å bygge min merkevare og identitet som fotograf. Har også jobbet med Giske som samarbeidspartner på et par større prosjekter, og hun opptrer profesjonelt og ryddig i alle ledd. Jeg kan anbefale Giske på det varmeste! "

Fotograf Monica Johansen – Studio M

 

 Norske Bygdeopplevelser har de fem siste årene benyttet gb-design til utforming av vår brosjyre AKTIV FERIE I NORGE. Denne brosjyren presenterer våre turer og distribueres til våre kunder. gb-design har også designet flere annonser, folder og roll-up for oss. I tillegg har Giske bistått med å legge turene våre på kart, tilpasset trykk og web. Vår erfaring med gb-design er bare positive. Det er lett å få til god dialog med Giske, som under hele prosessen kommer med konstruktive innspill ut fra våre ønsker. Teft for god design og bruk av profesjonelt arbeidsverktøy gir høy kvalitet på layout. Effektiv utføring av oppdrag, og tidsfrister blir overholdt. Vi anbefaler gjerne gb-design til andre! 

Britt Elton, daglig leder og eier av Norske Bygdeopplevelser AS

 Tusen takk for arbeidet du har gjort for å fremme Elholm Musikkomsorg gjennom en nydelig brosjyre og flotte bilder! Takk også for tidligere arbeid du har gjort med logo og bildekor. Flere bestillinger kommer:) Anbefaler gb grafisk design og Giske til alle på min vei! 

Fredrik Elholm, musikkomsorgar og eigar av Elholm Musikkomsorg

Det er so kjekt å få hjelp av Giske :-) Ho ser kva eg treng hjelp til uten at eg treng å sei så mye.... Kjempefornøyd med logo til Rosenvoss, visittkort, hjelp med cover og profilbilder til Facebooksida mi og andre ting som plutselig dukkar opp. No er også brosjyre og annonse på plass! gb grafisk design er knallbra og kan verkeleg anbefalast :-) 

Gulla Solstad, rosenterapeut og eigar av Rosenvoss

" Eg hadde ein vag ide, ein liten draum om å gje ei lita bok. Dette fanga Giske Berland opp, og oppmuntra meg til å satse, ho kunne stå for grafisk design. Ho fekk oversendt eit kaotisk råmanus, og foredla det til ei perle av ei bok. Soldråpar vart resultatet, og me kunne levera så og sei ferdig designa bok til Kapabel Forlag. Det var nesten berre å trykka på «print»knappen. Giske har ikkje berre designa boka, men og plukka og renska for å få ein heilskap. Eg er som forfattar svært nøgd med det uttrykket ho har gitt mi skeive dikting. Soldråpar er ei bok mange har blitt glad i. Takk til Giske og gb-design for godt samarbeid og eit framifrå sluttresultat. "  

 

Arne Torget.  Poet.